Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Porin yritysten Tehosivut


Ruskatalojen Palveluyhdistys ry

Kotisivut:

Y-tunnus: 0137386-1

Osoite: Peräsimenpolku 1,

28190 Pori

Sähköposti: if.tolataksurofni

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Ruskatalojen Palveluyhdistys ry: 0444711200

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Ruskatalot tarjoaa asukkailleen kodin ja viihtyisän asuinympäristön. Palvelutalojen suunnittelussa on huomioitu toiminnan ja asukkaiden vaatimukset helposta kulkemisesta ja invavarustuksesta kodikkuutta unohtamatta.

Talojen asunnoista suurin osa on tupakeittiöllisiä yksiöitä, osa on kaksioita. Asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla huonekaluillaan. Pihaympäristö tarjoaa helppokulkuiset kävelyreitit ja paljon kauniita levähdyspaikkoja.

Tehostetun palveluasumisen asukkaat Ruskataloihin valitsee Porin Perusturva. Tehostettu hoito on tarkoitettu vanhuksille, joilla on fyysistä, psyykkistä, tai sosiaalista toimintakyvyn alentumista niin paljon, että he tarvitsevat ympärivuorokautista huolenpitoa, valvontaa ja hoitoa.

Kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu itseellisemmille ikäihmisille. Palveluasuminen koostuu peruspalveluista, kuten: turvaranneke (24/7), siivous, pyykkihuolto, kaupassa asiointi ja suihku/ saunotusapu. Sen lisäksi asukas voi ostaa päivittäin toistuvaa hoiva-apua erillisen sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä!